Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل لله‌گانی افزود: بانک رفاه طبق قانون بودجه و سند راهبردی وزارت اقتصاد مشمول پرداخت‌ تسهیلات تکلیفی هم می‌شود و علاوه بر ارائه تسهیلات به بازنشستگان، باید به بخش تولید، دانش‌بنیان، مسکن، ازدواج تسهیلات تکلیفی پرداخت کند بنابراین بخشی از منابع و اعتبارات برای پرداخت تسهیلات به بازنشستگان اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

           

وی اضافه کرد: البته بازنشستگان برای آن بخشی از اعتبارات که سهمیه آنها است و بین کانون‌ها تقسیم می‌شود نیاز به سپرده‌گذاری ندارند. کانون‌ها از سهمیه خود می‌توانند استفاده کنند که در این صورت برای دریافت تسهیلات، نیازی به سپرده‌گذاری نیست اما اخذ تسهیلات خارج از آن سهمیه باید با سپرده‌گذاری باشد. در هر صورت برای بازنشستگان جهت ارائه تسهیلات،‌ شرط ضامن وجود ندارد. چه بازنشستگانی که سهمیه دارند چه آنهایی که با احتساب معدل حساب برای اخذ تسهیلات خرد مراجعه می‌کنند نیازی به ضامن ندارند.

مدیرعامل بانک رفاه درباره سقف تسهیلات خرد برای بازنشستگان اظهار کرد: سقف تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ میلیون تومان است، سالانه ۵۰۰ هزار بازنشسته می‌توانند از این وام استفاده کنند اما سقف سایر تسهیلات برای بازنشستگان به ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

لله‌گانی در پاسخ به این سئوال که چه سقفی از تسهیلات نیازی به ضامن ندارد، گفت: تسهیلات بدون ضامن تا سقفی است که حقوق افراد جواب دهد یعنی اگر مبلغ قسط ۳ میلیون تومان است باید یک سوم حقوق افراد جوابگو این مبلغ باشد.  

وی همچنین با اشاره به ارائه تسهیلات خاص کسب و کار به کارگران اظهار کرد: قرار بر این است که به کارگران نخبه و نمونه تسهیلات ویژه‌ای پرداخت شود به این صورت که بانک رفاه طرح‌های کارگران نخبه و نمونه را مورد بررسی قرار می‌دهد و معرفی برتر شامل پرداخت تسهیلات کسب و کار می‌شوند تا با اجرای آن کسب و کار کارگران رونق بگیرد البته به این افراد تسهیلات خرد هم ارائه خواهد شد. 

 لله‌گانی افزود: ۱۶۴ طرح برتر که در سال گذشته در وزارت تعاون داروی شده‌اند به بانک رفاه معرفی شده و این طرح‌ها مشمول تسهیلات خواهند شد.  

مدیرعامل بانک رفاه گفت: میزان بدهی سازمان تامین اجتماعی به سنوات گذشته برمی‌گردد که بخشی از آن تسویه شده و یک بخشی هم تسویه نشده است اما مطالبات بانک رفاه از این سازمان فقط در سال گذشته به ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه ورشکستگی بانک رفاه به هیچ وجه صحت ندارد، اظهار کرد: بانک رفاه بهترین ترازنامه‌ها و پشتوانه‌های بانکی را دارا است و در سال گذشته افزایش سرمایه بانک رفاه از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. همچنین دارایی و اموال بانک نسبت به سپرده‌هایی که از سوی مردم دریافت کرده بسیار بالاتر است.  

لله‌گانی ادامه داد:‌ می‌توان گفت یکی از مستحکم‌ترین ترازنامه‌های شبکه بانکی متعلق به بانک رفاه است بنابراین ورشکستگی در بانک رفاه معنا ندارد.

مدیرعامل بانک رفاه درباره پرداخت تسهیلات به کارگران و بازنشستگان به شرط سپرده‌گذاری گفت: بانک رفاه با کمبود منابع مواجه است چراکه تسهیلاتی را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند، از سوی دیگر ۴ میلیون نفر بازنشسته توسط سازمان تامین اجتماعی پوشش داده می‌شود و بانک رفاه در سال‌ می‌تواند به ۵۰۰ هزار نفر تسهیلات پرداخت کند.

مدیرعامل بانک رفاه همچنین درباره بدهی سازمان تامین اجتماعی به بانک رفاه افزود: میزان بدهی سازمان تامین اجتماعی به سنوات گذشته برمی‌گردد که بخشی از آن تسویه شده و یک بخشی هم تسویه نشده است اما مطالبات بانک رفاه از این سازمان فقط در سال گذشته به ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.  /ایلنا

منبع: فردا

کلیدواژه: بازنشستگان تامین اجتماعی وام بازنشستگان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی مدیرعامل بانک رفاه برای بازنشستگان میلیارد تومان سال گذشته سپرده گذاری لله گانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی